Det här vet ni inte om mig!




* Jag hatar när det är tyst! Det är det värsta jag vet, det måste alltid vara ljud av något slag. Musik eller att någon pratar, jag får typ panik annars.. Tycker det är superjobbigt verkligen!
'
* Jag har världens bästa pojkvän :)
'
* Folk som smaskar.. Asså nej. Mina kompisar vet att det är det absolut ÄCKLIGASTE jag vet, jag mår psykiskt dåligt när folk smaskar i närheten av mig, asså jag ryser och det är verkligen det taskigaste man kan göra mot mig haha.. Mår verkligen dåligt av det!
'
* Jag spenderar nog den mesta av min vakna tid med Filippa.. Haha nej men det är faktiskt sant, träffar henne varje dag ifall ingen av oss är sjuk eller så..  Dom flesta ser typ oss som samma person eftersom vi verkligen ALLTID håller ihop i skolan och så, tror båda vi är lite sällskapsjuka också HAHA så fort vi har skilts åt så ringer vi varandra. Lite roligt egentligen haha! Men hon är som min syster typ, världens bästa vän :)
'
* Är sämst på att plugga. Asså jag är verkligen dålig på att plugga, det går oftast 1 minut sen hittar jag på något bättre att göra. Det är ju så tråååååååkigt
'
Eller, hade jag fel? Visste ni detta? ;) Lite tråkiga facts about me iallafall, visste inte riktigt vad jag skulle skriva hehe.. Men en bra början, lovar att komma med fler såna här så fort jag kommer på något :D

Kommentarer
» Sara

Vem är din pojkvän? :)

2012-04-24 // 08:57:59
» Anna

vem är din pojvän? :) ;) <3

2012-05-14 // 18:00:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback