Trött

gammal bild hehe

Hejhej alla!
Är så himla trött och allt känns bara jättejobbigt just nu.
Har liksom ett jättestort prov imorgon och har inte pluggat någonting.. Skulle ju pluggat med Bill idag men det gick ju sådär, hehe.. Jag kan inte plugga med folk, borde lära mig deeeeeeeeeet!!
Jaja, nu är jag iallafall hemma och ska plugga och det går inte heller bra men okej jag ska göra det nu så ni får ha det så bra och så får ni se om ni får mer uppdatering av mig på just den här bloggen.. ;)
Ha det bra iallafall, puss på er! ♥

blä på er


Mysdag



Hei hei alla fina!
Idag har jag haft en riktig mysdag med min släkt :)
Började iallafall dagen med att träna med Isabella på morgonen, sen kom jag hem och låg i sängen i typ en timma för att  jag mådde så himla dåligt! Sen behövde jag springa in i duschen snabbt och sen kom alla mina kusiner och min mormor & morfar och så firade vi min syster som fyller år imorgon.
(GRATTIS HANNA!)
Sen gick alla vid fem-tiden och nu har jag chillat och tittat lite på GG och ätit middag och sådär, nu ska jag åka hem till pappa och sen ska jag plugga och sova.. Är jäääättetrött och ju tidigare jag går och lägger mig, ju bättre är det haha!
Håller på med en hemlis också, vet inte om ni kommer bli glada eller ledsna.. Jaja, vi får se hur det blir :D
Puss puss

Det här vet ni inte om mig!




* Jag hatar när det är tyst! Det är det värsta jag vet, det måste alltid vara ljud av något slag. Musik eller att någon pratar, jag får typ panik annars.. Tycker det är superjobbigt verkligen!
'
* Jag har världens bästa pojkvän :)
'
* Folk som smaskar.. Asså nej. Mina kompisar vet att det är det absolut ÄCKLIGASTE jag vet, jag mår psykiskt dåligt när folk smaskar i närheten av mig, asså jag ryser och det är verkligen det taskigaste man kan göra mot mig haha.. Mår verkligen dåligt av det!
'
* Jag spenderar nog den mesta av min vakna tid med Filippa.. Haha nej men det är faktiskt sant, träffar henne varje dag ifall ingen av oss är sjuk eller så..  Dom flesta ser typ oss som samma person eftersom vi verkligen ALLTID håller ihop i skolan och så, tror båda vi är lite sällskapsjuka också HAHA så fort vi har skilts åt så ringer vi varandra. Lite roligt egentligen haha! Men hon är som min syster typ, världens bästa vän :)
'
* Är sämst på att plugga. Asså jag är verkligen dålig på att plugga, det går oftast 1 minut sen hittar jag på något bättre att göra. Det är ju så tråååååååkigt
'
Eller, hade jag fel? Visste ni detta? ;) Lite tråkiga facts about me iallafall, visste inte riktigt vad jag skulle skriva hehe.. Men en bra början, lovar att komma med fler såna här så fort jag kommer på något :D

Yeey



Ni som vill att jag ska blogga om dom kära tvillingarna, vad vill ni jag ska skriva om?
Har ni frågor? Vill ni veta vad jag har gjort med dom? Gulligaste dom har sagt till mig? Vill ni se några nya bilder?
Som en liten Jedward-frågestund! ;)

That that don't kill me, can only make me stronger


Svar på tal!

Svar: Först och främst handlar det om den HÄR klänningen!
Det är en gammal skolavslutningsklänning faktiskt, och det är den enda gången jag har använt den haha, illa.. Nä men den är 2 år gammal tror jag, OCH SÅ JÄVLA KOOORT! Går knappt över rumpan HEHE! Meeeeen för att komma till svaret så har min kära mamma sytt den till mig :)

people

Tjee, vad vill ni jag ska blogga om?
Något ni vill veta om John och Edward? Mer mode? Mer foto? TELL ME ABOUT IT

Inte haft så mycket för mig faktiskt..


Pluggat, börjat skolan, haft prov, varit med lite kompisar.. Inte mycket alltsåååå!
Idag så var jag med Bill och sen stack jag hem till Flippzor och hade det treeeevligt! Sen ikväll har jag varit hemma bara, tittat på film med min syrra och hennes pojkvän hehe :)
Skönt att vara hemma faktiskt. Imorgon ska jag vara med Nelly! :D

Hoppas ni har haft det bra, pusseluss ♥

Hahahahahaha

'
Hahahahah asså jag dör på den här bilden.. Vilkeeeeen sötnos jag är alltså!
En speciellt härlig känsla var det när jag kollade igenom alla mina bilder med John så kommer den här bilden upp.. Han började asgarva, men det var ju lagom awkward!
Förlåt för dålig uppdateringen förresten! Hoppas ni har det bra :)

Sminkvideo tjoohoo

Sexig stillbild! Nä men här får ni se den osminkade sanningen HE HE HE

I want a dip dye..



Så, mina kära vänner, vilken färg skulle ni tycka var finast för mitt mörka hår att ha på topparna haha?

Hallihallå



GRYM UPPDATERING UNDER HELGEN ELLER VAD SÄGER NI!?!?!
We are so very sorry for that!
'
Idag har jag iallafall först vaknat och chillat lite, jag satt och ritade ett tag hehe sen gick jag ut på en promenix helt själv.. #foreveralone
Näe, men det var så himla fint väder och så och jag kände att jag behövde gå ut lite hehe!
Sen kom Lucinda hit och vi gick ut lite ocksåååå och bara chillade, det var hur mysigt som heelst.
Vettefan varför hon inte uppdaterar men men.. Får tjata lite extra på henne ;)
Ha det bra så lovar jag iallafall att bättra mig! ♥

Några frågor


Eftersom det var samma IP-adress på alla tre kommentarer tänkte jag svara på alla på en gång, lol..
6 dagar var jag i LA iallafall! :) Haha ja, jag tror också det är mest tjejer som läser vår blogg men har alltid tyckt det är wierd att lägga upp bilder på sina underkläder på en blogg så att alla kan se, näeeeee tack!
VS är väl prisvärt om man tycker sakerna är snygga haha! Så farligt dyrt är det inte men det är ju inte i samma prisklass med H&M till exempel. Deras body mists är iallafall SJUKT billiga och det är världens bästa sak, tror alla tjejer kan komma överens om att det är världens godaste dofter haha? Jag älskar dom iallafall!
Yogabyxorna var väl inte heller så farligt dyra, runt 500 tror jag dom kostade men har ingen aning då det var mamma som betalade allt, hehe :)
Weld står för WE (Vi på svenska) + Lucinda Daphna. Rätt lätt egentligen ;)

Hey lovers!



Godmorgon blir det väl för mig, hehe..
Så skönt att ha lov, men det är bara för jag FORTFARANDE är så äckligt jetlaggad!!
Somnar liksom vid 3-4 och vaknar vid 12-13. Det är inte braaaa!
Snart ska jag åka till my old school och möta upp Isabella (jag får inte ens vara där, om jag går in i byggnaden skickar dom ut mig direkt och hotar med att ringa polisen.. SÅ JÄVLA LOL, har gått där i 8 år liksom) sen ska vi åka hem till mig och ha en myyyysig dag och kväll! It's gonna be awesomee!
Hoppas ni har en bra dag så uppdaterar jag säkert senare :)

Just say fuck you and smile!



Hej hörni!! Hoppas allt är bra med er fina läsare! Själv mår jag prima, pigg o gla! Eller ganska trött igentligen, haha.. Jätte skönt att det är fredag imorgon! Den här veckan har varit sjukt jobbig, massa plugg (beror på uppdateringen) och allmänt seg! Så det kommer bli jääätte skönt med helg! Idag hängde jag med Paloma, satt nere vid vattnet och mös sedan drog vi hem till mig. Ska hoppa in i duschen och sedan sova! Imorgon efter skolan ska jag träffa upp alla tjejer och åka in till stan, kommer bli toppen! Godnatt finisar, Pusspuss!♥


Ciao ciao!



Är mycket roligare när ni kommenterar, hur tråkigt det än ser ut att skriva, haha..

Men hej iallafall! Hoppas ni har haft en bra dag hittils :)
Jag vaknade fett sent haha, men det är för att jag är så sjukt jetlaggad, det är inte roligt.. Somnade typ vid 4 inatt.. Jaja, sen kom iallafall Bill hem till moi, och seeeeeeen vid fyra typ så gick han och Nelly kom! Haha, haft en jättebra dag iallafall :)
Nu är jag så jävla trött så jag vet inte vad jag ska göra, haha.. Ska ringa en killkompis nu och sen får vi se om jag pallar hitta på något ikväll! Alla har ju inte lov, känns som om jag är den enda på lidingö som har det.. Menmen!
Ha det bra iallafall så hörs vi senare, ska se vad som har hänt med Lucindas uppdatering också ;)

Ny profilbild!


Lite av det jag köpte i LA


Det här var som sagt inte allt, köpte lite småsaker och sånt men det här är det jag känner är någorlunda värt att visa hehe! Spenderade över 3000 kronor på 6 dagar.. Helt sjukt egentligen haha!

1: Converse
2: Linne från Forever21
3: Linne från Abercrombie & Fitch
4. Concealer från Sephora, sovshorts från Forever21 & tre bodysplashes från Victoria's Secret
5,6,7 & 8: Linne & shorts från American Eagle
9: "Kofta" från American Eagle
10&11: Yoga bootcut från Victoria's Secret.. (86 på framsidan och PINK på baksidan) Sämst bilder men dom är sjukt snygga & sköna hehe
12: Maaaaaassa färgglada trosor från Victoria's Secret haha
13: Den rosa från American Eagle (Den ser röd ut men den är typ korallrosa) och den vita från Abercrombie&Fitch

I'm home!



Ahh, att komma från 20-30 grader till iskalla Sverige är inte den härligaste känslan..
Men lite skönt att vara hemma är det iallafall! :D

Vill ni se det jag har köpt..? ;)

Glad påsk!



usch fy och blä vad jag inte mår bra idag haha.. Men det är påsk och ska snart dra iväg med familjen till värmdö och fira med släkten! Ska bli mysigt endå, Men är inte riktigt på social-familj-trevlig-hurtmurt humöret om man säger så men vad gör man inte! har iaf fått ett litet påskägg, gjorde min dag hahah. Det enda jag tycker är kul på påsken: leta påskägg och sedan sitta och käka massa godis hela dagen.. WEHÅÅ!!
 Berättar om min fredag i ett enskillt inlägg senare!
VILLE SÄGA GLADPÅSK OCH HA EN JÄTTE HÄRLIG DAG I DET FINA VÄDRET♥


tar det lugnt as fuck

opererade mig lite snabbt!

GODMORGON!
eller okej klockan är halv fem haha.. Sov hemma igår vilket jag inte gjort på hela lovet så det var super skönt! är hemma hos hedda nu med paloma och ligger och slappar, ska snart börja fixa oss och sen dra och käka någonstans! Sen ska vi ha världens bästa kväll har jag bestämt haha, och hoppas ni också ska det eftersom att det är fredag! Så rör på rumorna hörni, puss puss!

Update from LA!


Jag och min syrra riiiight now, ÄR VI INTE SÅ OTROLIGT SNYGGA?!

HEEEEEJ MINA VÄNNER!
Oh my god it is so lovely here!!!!
Palmer, sol och världens trevligaste människor. Love it!
Kom ju fram igår kväll och då gick vi och käkade lite Mc.Donalds på en gång HEHE classic! Nä men aa, sen gick vi och kollade typ sjukt snabbt runt området och sen gick vi till hotellet och sov, vi somnade vid åtta Los Angeles-tid och ja, det är väl 5 på morgonen vid Sverige så jävlar vad jag var trött dååå, haha..
Sjukt jobbigt med tidskillnaden, men det är det enda också ;)
Idag vaknade vi iallafall och så åt vi lite frukost och klädde på oss och sådär och sen var det bara att gå ut på stan HEHE!
Vi har varit på Victoria's Secret, American Eagle, Forever21 och någon random butik, sen gick vi och käkade lite lunch och sen gick vi upp mot poolen och låg där resten av eftermiddagen. Nu har vi duschat, bytt om och sminkat oss lite och snart ska vi gå och äta middag! :D
Fast vissa människor här kan man ju undra vad dom har på sig..
LOVAR att fota allt så foooort jag kommer hem!!! Tagga till nu hörni ;)
Ville uppdatera er, men det här är nog tyvärr den enda uppdateringen ni får. Kommer hem om en vecka!
PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS!!!!

Älskar att det är lov

Hejhej mittbena på er! Är hemma hos Hedda just nu med Paloma och har varit här ett tag och bara myyst! Ska alldeles strax dra och möta upp Louise, så får vi se vad som hittas på! Och jag dööör så skönt det är med lov.. Har typ redan ångest över att det är onsdag och skolan börjar snart.. haha! Så jag ska ta vara på det här nu! Bloggar med sen finingar, pusspuss!

Cozy time


I want this back


Tha girls




Hello everyone! sitter och kollar på film med Paloma och Alice, men har sätt den här filmen nu tre dagar i rad så är inte speciellt taggad haha! Men rekomenderar den, den heter Trust, handar om en tjej som börjar chatta med en kille som sedan våldtar henne och hela hennes liv blir helt försört och allt det där. Den är sjuukt bra! så kolla på den haha! Snart kommer Hedda hit också, så ska vi chilla här ett tag innan vi drar vidare ut och sedan sover hos Alice. Kommer bli supermysigt. Blog ya later alegator♥


Hejdå Sverige, Hej USA!

Det är här jag hör hemma, ÄNTLIGEN FÅR JAG ÅKA TILLBAKA TILL MITT UNDERBARA USA!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tonight, tonight

Halloooo!
Ikväll så har jag först hängt lite med Filippa & Viktor, sen så träffade jag Lili lite snabbt och sen har jag varit med Bill hehe :)
Åhhhh kommer sakna alla så himla mycket haha, även om det bara är 6 dagar..
(KOMMER SAKNA DIG SÅ MYCKET LUCCI!!!!!!)

Ha det så bra här hemma i Sverige så kanske ni får en slarvig update från LA, annars hörs vi om 6 dagar!
Love you all :D ♥

Whassaaaaaaap whassap



Tjäänare!
Just nu sitter jag i skolan och chillaaaar, vi har NO tror jag, hehe, men jag är typ klar och nu ska vi ändå ha lunch så passar på att blogga lite!
Wehooo.
Idag ska jag packa och så får vi se om jag hinner vara med någon kompis hehe, åker ju till LA imorgon (!!!!!!).
Men men - vi hööörs! Puss puss

True words

Åhh Nalle Puh, love of my life ♥

Såja

make a gif
Wohohooh partaay
-
Hej mina vänner!
Fått lite ordning på mitt liv nu igen, hehe, så tänkte blogga lite ;)
Idag har jag då städat mitt rum, varit med Lucinda och nu ikväll har jag varit med Bill!
Supermyyysigttt jaaowww! Nä, men jag har haft en bra dag idag, varit på superbra humör :D
Hoppas ni har det jättebra så hörs vi imorgon, sov gott hihi! ♥

Svar på tal

Svar: Haha! Det är Heddas fina lilla Onepiece mysdräkt som är så oerhört gosig så jag chillade runt lite i den haha! Inte speciellt seriöst för dom inte inte förstod.. Hihi, men den är seriöst det mysigaste klädesplagget jag varit med om, så peace på den!
/  Lucinda

Hello Guys

Hej fina läsare!
Sitter här med lilla Daphna och har precis bakat cupcakes, som blev jätte fula och äckliga.. haha fy! sitter och lyssnarpå musik och tjiillar lite, ska snart röra mig mot Paloma och träffa Bianca senare och Daphna ska röra sig samtigt och träffa en killkompis. Så himla skönt att det är loov, inte söndags ångest som annars! Ha en awsome dag! puss puss♥