Hemma!

Hej hörni! Lucinda här, den dåliga bloggaren, wehåå!!
haha nemen jag ber så häämskt mycket om ursäkt för att jag har varit så usel på att uppdatera. Men som sagt var det lite kaos med datorerna, men nu är allt som vanligt, och väntar sig maaassa uppdatering! Jag kom från birkaparadise kryssningen jag varit på hela igår och idag med familjen, för kanske två timmar sedan. Var faktiskt mysigt att spendera lite tid med familjen. Påvägen hem i taxin hoppade jag av vid lidingövallen där Paloma och Hedda var och mös. Satt där i kanske en timma sen drog dom och bowla och jag vidare hem med bussen. Ska hoppa in i duschen in a sek, sen ska jag nog möta upp dom igen! annars har ni nog inte missat specielt mycket? Bilder från kryssningen kommer i nästa inlägg!




Love u babeees♥


Tisdag



Neehääää är det tisdag?!?!
Haha, godmorgon på er!
Just nu så sitter jag och chillar lite och kollar på tv, är så jäkla trött. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, tror jag ska träna ikväll iallafall.
Igår så var jag som sagt i stan med Lucinda och sen så åkte jag och tränade med Andrea. Körde typ bara benen, så kommer ha sjuk träningsvärk imorgon haha! Whatever, det är typ skönt?
Jaja, ha det så bra så hörs vi, ska fortsätta redigera frågestundsvideon.. Bleeehhh

Glad idag!



Hej på er!
Har precis sminkat mig och klätt på mig och sådär, jag ska åka om ungefär en halvtimma till sjukhuset.
Efter jag har varit där tänkte jag gå runt lite i stan med Lucinda, måste köpa en tröja, men jag lovar att jag inte kommer hitta något.. haha! Håller tummarna ilallafall :)
Hoppas ni har det jättebra iallafall så hörs vi senare, jag ska TVINGA Lucinda att uppdatera!
By the way vaknade jag upp och upptäckte flera DM's från John & Edward. Supergulliga DM's också, nu kommer jag ha ett leende på mina läppar hela dagen :)

Ska jag byta profilbild hörni?


Instagram!

Följ oss på instagram våra fina läsare!!
Vi heter lucindakapell och daphnazacharias

Okej, sorry broskis



Vet att vi lovade videon idag, men jag har suttit och försökt redigera igenom den i typ fyra timmar nu och nu är jag skittrött och pallar inte mer. Men jag lägger FÖRHOPPNINGSVIS upp den imorgon, vågar inte lova något. Men det är 99% säkert! Ha det bra så får vi hoppas att Lucinda bloggar lite också..

Härlig dag!



Hejhej!
Idag hängde vi två tillsammans, svarade bland annat på frågestunden!! Sen var vi ute en stund och fotade lite, hihi. Supermysigt hade vi det idag iallafall :)
Nu är jag hemma och har precis packat lite eftersom jag ska till min pappa ikväll. Är inte riktigt klar, men slänger in ett litet inlägg ändå!
Puss på er ♥

Godmorgon!


Hoppas ni hade det kul igår :)
Mina planer idag är lite suddiga hehe, men jag och Nelly tänkte iallafall äta lite frukost nu så vi kanske kan höras lite senare under dagen? Tror jag ska åka och träna iallafall!
Ha det bra, puss på er! ♥

Kvällens låt!

Take our Hearts - Jesper Nohrstedt


Lördagskväll


Hej alla sötnosar där hemma!
Hoppas ni har en jättebra lördagskväll :)
Tittar ni på melodifestivalen kanske? Eller är ni ute och spårar? Haha jaja, hoppas ni har kul iallafall!
Själv sitter jag hemma med Nellyyyyy, hon ska sova här! Tänkte blogga lite snabbt men vi ska hitta på något skoj nu iallafall.
Idag har jag först åkt och köpt ett par springbyxor (haha) och sen åkte jag till IKEA med min syster och min mamma och köpte maassa saker till mitt rum som jag ska göra om! Så taggad hihi! Sen åkte jag och mötte Lucinda och Bianca på Café60, det var supertrevligt!
Sen skildes vi åt och jag åkte hem och nu sitter jag som sagt här med Nelly, hihi.
Vi hörs! Puss puss ♥

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN IMORGON!

FÖRLÅT SÅ HIMLANS MYCKET FÖR SÅ DÅLIG UPPDATERING!!!
Min lillebror har tagit över min dator.. Sitter och spelar LOL hela tiden, eftersom att han har ett liv! haha, så kan aldrig få tillgång till den, förutom när han inte är hemma.. suck! Men ska försöka blogga mer från mobilen och sånt.. OCH NU NÄR DET ÄNTLIGEN ÄR LOV, så kommer det säkert bli bättre! Ville också säga att alla svar på frågestunden kommer upp imorgon!! SÅ HÅLL ÖGONEN ÖPPNA!! Vi hörs tommorrow babes, PUSS PUSS!

Och om ni har några fler frågor, komentera här!

Ändrade planer


Är man söt så är man! Hahaha

Haha ska istället städa och möblera om i mitt rum.. Så jävla rolig fredagskväll, eller vad säger ni läsare!?

Sover över med Nelly imorgon istället.
Ha det kul ikväll våra fina läsare! ♥

Svalkar Vinden

Den svenska Björnstammen - Svalkar Vinden

Friday!


haha ser ut som en knubbig bebis men whatever

Hallihallå!
Det är fredag nu, finaaallyyyy.. Ikväll är det Eurosong (Irlands melodifestival typ) och jag är så jävla taggad! Ska titta live från min dator haha, heja på mina älsklingaaaar! Synd som fan att jag inte kan rösta bara... Menmen!
Jag mår lite dåligt just nu också, tror jag är lite småsjuk men jag hoppas jag blir frisk tills ikväll så jag kan sova över med Nelly.. Så jag vilar och ska äta lite soppa nu, hihi!
Jag fick ju lov igår som sagt, men tror att dom flesta får lov idag? Kul för er iallafall, haha!
Puss på er, ha det bra så hörs vi snart igen! ♥

Woho, statistiken stiger! Eller inte..



Vi suger på att uppdatera, ni suger på att kommentera, ok?!
Haha nä, men statistiken sjunker ju något enormt just nu men jag förstår det, hehe.
Har haft så jävla mycket plugg den här veckan, nu har jag dock min sista dag i skolan, SEN FÅR JAG LOOV!
Woho, tror inte ni förstår hur skönt det är.. Fast jag har utvecklingssamtal också.. Shit, det måste jag göra nu kom jag på! Haha, vi hörs! Puss puss! ♥

Världens sämsta uppdatering, sorry guys

↑tjaaa jag är en mobbadlitenegopruttlol tjej 123↑
---
Tjaa tjaaa bloggeeeen! ligger här och myser i pojkväns tröjaaa, åååå saknar min bebis såååå mycket!! ska träffas ikväll så ska vi åka och hyra fiilm och mysa hemma hos honom! har saknat min älskling sååå mycket!!

okej tja hörni! sitter i min lillebrors tröja, i mitt rum, forever alone, lyssnar på musik och pluggar.. haha wehåå!! Idag åkte jag hem efter skolan, har pluggat, och typ pluggat och pluggat. som vanligt. SKA BLI SÅ JÄDRANS SKÖNT MED LOV!! inte för att jag ska göra nåågot specielt alls, men ska bli så skönt och bara umgås med kompisar och bara få sova och ta det lugnt. åå längtar!! ska lägga mig i ett långt och skönt bad nu, Sen ska jag faktiskt gå och sussa riktigt tidigt. Är sjukt trött! Vi hörs senare♥
Och förlåt för sån dålig uppdatering, båda har vädligt mycket plugg just nu.. ska försöka bättre oss!

Emeli Sandré


Deppmode

-
hahah vad jag är deppig just nu.. sitter på mitt rum med lampan släckt och lyssnar på musik.. Herregud! Ska rycka upp mig lite faktiskt och ta en dusch och fixa iordning mig för att susselussa. Gud så trött jag är! Har bara legat i soffan hela kvällen och kollat på massa bra filmer. Sjukt skönt att bara ha en dag när man inte gör nåågonting! haha latmask jag är.. Hoppas ni haft en lika bra dag som mig, om inte lite mer händelserik kanske haha! Vi hörs imorgon med massa uppdatetring♥ Puss puss och godnatt!

Sorry, har väldigt mycket plugg just nu.


Sommar 2010!


Hahaha gud hur såg vi ut...
BABES 2010, WOHOOOOo!!!

Hemma


HEJ MUPPAR!♥♥♥
slutade två idag och sitter just nu hemma i soffan och kollar lite på tv och tar det lugnt! Skulle igentligen vara med Daphna, Men hon behövde plugga och sånt så det sket sig. ska försöka plugga lite idag också, kommer aldrig ske, men ska iaf försööka haha! har spanska prov på fredag, och eftersom att spanska inte är mitt absoluta bästa ämne borde jag faktiskt ta tag i böckerna och läsa lite! Men men får se hur det slutar.. Ska ta något och äta nu, heheee. Hörs sen dudes!♥

Glöm inte tävlingen..

Tryck här för att se vad n ikan göra för att vinna!

Tired as fuck

Tisdag - semmeldagen! Wohoo, haha.
Jag är egentligen inte så förtjust i semlor, plus att jag hatar mandelmassa men vafan, är det semmledagen så är det?
Haha, jaja. Just nu har jag bild iallafall, är skit trött och seg idag men aa.. Slutar tre idag, vi får se vad jag gör idag.
Ha det så bra så länge, psus på er!

In bed!

Oj vad jag är på dåligt humör.. Haha har inte haft någon som helt lust att blogga! Ska iaf sova nu, är sinnessjukt trött och behöver verkligen susselussa nu Hoppas ni haft en mysig kväll Babes!

Puss puss och Godnatt på er!


This!

Bästa pojkvännen ska göra allt det här, japp japp.

Million Voices



Gud vad jag suger!!



förlåt förfåt förlåt för att jag är så dålig på att blogga!!
Har så hiimla mycket plugg nu, hinner knappt sitta vid datorn! ska bättra mig, I promise!
sluta iaf vid tre, missade bussen precis, så jag satt och väntade i kylan tills rickard gjorde mig lite sällskap, mys! Satte mig och pluggade direkt när jag kom hem och gjorde det till klockan halv fem tills jag somnade i soffan.. haha så classic! Vaknade för typ en halvtimme sen och trodde det var morgon.. hahah! Åkte direkt och handlade med mammi, fick med mig lite smink och nödvändigheterhem också, så det var riktigt skönt! Nu ska jag strax äta middag, och sen sätta mig och plugga igen.. suck! Ska försöka slänga in några inlägg till er också♥

Skolaaaa



Hejhej alla sötnosar!
Just nu sitter jag på en SO-lektion men tänkte slänga in ett snabbt inlägg ändå.. :) Hihi!
Idag är mina planer lite oklara men jag vet iallafall att jag verkligen måååååste plugga.
Har NO-prov på onsdag som jag inte har pluggat någonting till, och på torsdag ska mitt projekt vara inlämnat, och jag har typ inte gjort någonting där heller.. Men, we will see! Kanske lägger upp en dagens outfit eller något senare också. Hoppas ni har det bra, pusspuss!♥

Godnatt, skola imorgon!



Ska tvätta av sminket och lägga mig och checka instagram och såna där saker nu haha,
Imorgon är det en ny dag i skolan och en ny vecka... Shiiitttt!
Lucinda vill också hälsa att vi hörs imorgon eftersom hon tyvärr inte hade tillgång till någon dator ikväll, hehe.
Jaja, ha det bra, puss på er! ♥

How to match: Vita jeans

Jeansen är ifrån Balmain, väskan ifrån Friis & Company och tröjan från något random märke.
Har alltid haft svårt för Vita jeans.. Men på rätt personer och rätt matchat kan det vara snyggt har jag fått för mig nu, haha.

Cupcakes


19 Februari 2012




Tjeeeenare!
Jag trodde jag hade uppdaterat assååå.. Fan då!
Jaja, imorse åkte jag iallafall och skulle shoppa men jag hittade ingenting så det sög ju liksom, men whatever.. Sen hämtade jag ut min jacka, men asså.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker, kanske ska skicka tillbaka den. Så jävla sämst, så nu har jag min fula vinterjacka igen, woop woop.
Sen kom jag hem och idag har jag pluggat och gjort cupcakes, haha!
Vi hörs senare, puss puss ♥

Teenager posts, story of my life

Tumblr_lzn7jaecbl1rosi5no1_500_largeTumblr_lz23stesg31qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lzae98ltci1qiaqpmo1_500_large

Tumblr_lz3a992kbz1rnia9do1_500_large

Tumblr_lz8kxxnieo1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lz9djclzol1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lz82n0eaf31qiaqpmo1_500_largeTumblr_lz17tzvglb1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lzfxy22z7t1qiaqpmo1_500_large423084_210740632358610_155204104578930_389518_273164506_n_largeTumblr_lzlfeb1o001qiaqpmo1_500_largeTumblr_lzkqh5nwwu1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lzmdjz2dwg1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lzn3r4eykf1rosi5no1_500_largeTumblr_lyspuscsk91qiaqpmo1_500_largeTumblr_lyulwojy6t1qiaqpmo1_500_largeTumblr_lyqv2ospqw1qiaqpmo1_500_large431693_10150516971814064_573409063_8930685_1870418763_n_large

Söndag!

381550_10150467181029366_632809365_8786597_2007102700_n_large

Godmorgon bloggen!♥
Herregud vad sent jag vaknade idag.. Ett! Men nu är jag pigg och glad, så det är skönt!
Idag tänkte jag faktiskt bara ta det lugnt. Bara fixa och göra iordning allt tillsimorgon! Har glömt att säga att vi flyttade igår, Eller, tillbaka till våran gamla lägenhet, eftersom att vi renoverade lite! Så det är lite kaos här hemma med flyttkatronger överallt. Ska packa upp det sista och sånt också. Vi hörs senare! Ha en fin dag!

Och förlåt för att alla bilder jag lägger upp antingen är gamla eller kassa mobil bilder är för att min systemkamera just nu är på lagning... Så hoppas ni klarar er så länge!

Trött och nöjd!


Haha söt bild!

Sheeenare pojkar & flickor!
Direkt efter jag hade käkat lite middag stack jag och Andrea och tränade lite såhär på kvällen, det var så himla skönt verkligen :)
Det var det typ ingen på gymmet heller så vi skuttade runt där och hade det askul haha!
Jaja, så åkte vi hem igen vid nio ungefär och nu har jag precis tagit ett låååångt och skönt bad så nu är jag trött och nöjd hihi! Känner mig duktig, även om vi inte gymmade så länge.
Intressant inlägg!
Nä, men hoppas ni har haft en skön lördagskväll!
Puss på er!

Fransk bulldog


Gud vad jag vill ha en sån här mysig liten vovve!
Dom är ju så fruktansvärt söta.. Man blir ju kär så fort man ser en! Skulle inte tacka nej asså..!

Hemma från Astrid!

-
Hej hörni!
Fan vilken jobbig dag jag har idag.. Har sån jävla huvudvärk och känner mig allmänt deppig... Not good at all! Men mötte upp Hedda vid halv ett på Ropsten så drog vi hem till Astrid där bland annat Paula, Chloe, Julia, Amanda, Stella, Lousie och massa andra tjejer var. Det var riktigt mysigt! Åt massa god mat och bara tog det lugnt. :) Åkte hem mot ön vid fyra med Hedda och Lollo, och ligger nu helt utslagen i soffan och äter glass. Haha love life! här kommer jag nog ligga kvar resten av kvällen..  Funderar på att sova en timme, haha är så jävla trött.. Får se hur jag gör senare!
Hörs senare sötnosar!

You make me smile, please stay for a while now


Ni har väl inte glömt frågestunden...?

HÄR kan ni klicka in på den!
Fråga på nu så att ni får svar på alla era frågor! ♥

Puss till er!

gif maker online
Heii läsareee!
Kom hem för en kort stund sedan, har precis gjort lite sallad till mig och ska äta lite lunch nuuuuu!
Sov ju hos Isabella igår, så himla myysigt, har saknat henne jättemycket!
Ikväll ska jag träna med Andrea och tror jag ska träffa Bill innan också men jaaaa, vi kan ju höras under dagen!
Ha det bra, puss puss ♥


Godmorgon Lördag!


Godmorgon finisar!
Hoppas ni hade en rolig kväll igår! Själv var jag först med tjejerna efter klassmiddagen, sen satte jag mig med några killar på solariumet och chillade, skit mysigt faktiskt haha! Sen gick jag en promenad hem med en killkompis jag inte träffat på länge. Väldigt lugn kväll. Men det var ganska skönt :)
Jobbigt bara att så fort man är ute tappar man typ känseln i hela kroppen.. Men men!
Nu är bara frågan vad man hittar på idag.. får seee, ska iaf sätta på en film nu!
hörs sen, kisses!♥

Fredag!

Woho det är fredag!

Uppdateringen har inte varit alls bra idag, men hoppas ni förstår varför!! Just nu är jag iallafall på klassmiddag. Ganska segt, men det är helt okej ändå! :) Jag och Andrea ska dra lite innan in till stan till resturangen där tjejerna är och firar Emma. Jätte synd att vi missar det.. Men vi kommer iallafall till slutet. Senare ikväll vet jag inte vad vi gör! Men sitt inte vid datorn och sega här ikväll, dra ut och ha en awsome kväll! Vi hörs när jag kommer hem finisar! Puss puss!


Myskväll!

image description

Hej alla sockersöta läsare!
Just nu sitter jag hemma hos Isabella, vi har precis gjort middag och nu sitter vi här och har gjort oss redo för en riktig myskväll.
Vi ska titta på tjejfilmer och snacka heeeela kvällen and its going to be awesomeeeee!!
Nu ska jag vara lite social men jag hoppas ni får en toppenbra fredagskväll!

Puss på er ♥


Hos Isabella!


Haha lol på bilden...↑


Hejhej allesammans!
Dålig uppdatering eller vad.. Menmen! Idag efter skolan stack jag in till stan och åt lunch på ett jättegott café som heter John Chris, där såg jag även Daniel Paris, haha så himla roligt! Men det var iallafall jättemysigt hihi
i ♥ my sister! Hon åker iväg om en månad så jag kommer sakna henna supermycket. Min andra syster har också precis flyttat till Uppsala så nu är det bara jag och min tredje syster (haha lol många systrar!) kvar.. Jättesorgligt! Jaja!
Just nu sitter jag iallafall hemma hos min käääääre vän Isabella, hihi, supermysigt!
Om en timma ska vi åka hem till mig och hämta lite saker och handla lite inför vår MYSKVÄLL som vi ska ha idag!
Sååååå taggad, hihi!

Well well, vi hörs senare! ♥


Tävling tävling tävling!!



Vad kul det känns att få presentera bloggens första tävling,
nämnligen att man kan vinna ett egendesignat skal från WESKIN!

Man kan då göra ett eget "skal" till sin laptop, surfplatta eller mobil! Sjukt snyggt och personligt.
För att vara med och tävla så behöver ni:
1. Skriva en kommentar med er mail att ni är med och tävlar.
2. Om ni vill ha större chans att vinna: Skriv om tävlingen på er blogg och länka inlägget till oss!
'
Tävlingen avslutas om en vecka. Lycka till! ♥

(Och för er som inte vinner kan vi erbjuda 20 procents rabatt istället!)

Dagens vill ha


Trött som tusan

image description
Lucindas bild hehe ↑

Hej på er!
Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterat så bra under dagen, hehe.
Jag åkte iallafall hem efter maten och åt lite lunch och sådär, och sen pluggade jag lite.
Vid halv fyra så åkte jag och träffade Andrea så gymmade vi i typ en timma ungefär, det var sjukt skönt haha!
Sen åkte jag hem och tog ett långt och skönt bad och nu är jag typ död och ska käka lite middag.
Vi hörs senare iallafall, ha det så bra! ♥

Ojdå


Varför det inte går att kommentera mina inlägg från mobilen är för att jag glömt att göra så att det är kommenterbart.. Sorry mannar! Ska försöka komma ihåg det!

Tjena pojkar och flickor!
Kom precis hem, har varit på resturang med familjen. Ganska segt men mysigt ändå! Ska ta ett varm och skönt bad nu och lyssna lite på musik och sånt och sen ska jag sätta mig och plugga i två timmar..

Lite frågor


Svar: Dom kommer från Jimmy Choo.
Tack så mycket! ♥
Svar: Den kommer från en hemsida som heter allyfashion.com haha!
Svar: Det är lite olika.. Ibland redigerar vi i GIMP eller Picnik. Gimp laddar man ner, det är ugnefär som Photoshop fast gratis och lite sämre kanske. Annars är pixlr en jättebra sida!
Men oftast använder vi Picnik, så himla trist att dom ska stänga ner.. Har användt det sen jag var 10 tror jag haha!
// Daphna

I skolan, l'm lovin it

Sitter på världens tråkigaste so lektion just nu och lyssnar på när min lärare sitter och snackar om EU. Sjukt segt! Sen två lektioner till sen slutar jag. Efter skolan har jag ingen aning om vad jag hittar på, får helt enkelt se! Älskar att det är fredag imorgon! Fy bubblan vad skönt, det behövs!

Jaja, vi hörs sen ♥


Goodmorning our lovely readers!

Just nu sitter jag i skolan och övar lite spanska, hehe!
Slutar som sagt tidigt idag och så ska jag hem och plugga söööööndeeer, jag ligger efter med lite saker.
Kanske träffar någon kompis lite senare också :)
Jaja, ha det så bra så hörs vi under dagen, puss puss!

These I want!

Är så kär i dom här skorna!

// Daphna

Kom nyss hem typ



Vet att jag säger det varje dag men det är ju på tok för kallt ute!
Förfryser ju typ.. Var iallafall på en kort promenad, typ en halvtimme med Bill, myyyyysigtttt!
Nu ska jag krypa ner i sängen och checka instagram och sådär,
men ni får ha det toppen så hörs vi imorgon! ♥

Vad tycker ni om tatueringar?

Själv är jag lite tveksam om vad jag tycker.. Jag älskar små och diskreta tatueringar vid handleden och i nacken och fotleder och sådär, det tycker jag är huuur snyggt som helst!
Men lite större tatueringar tycker jag tyvärr är groteskt.. Särskilt på större delar av armar och ben, så det verkligen syns.
Vad tycker ni?

// Daphna

Onsdag



She, det är onsdag för er som har missat det.. Haha!
Just nu har jag precis ätit lite middag med min syster, hehe, it was lovelyyy!
Nu ska jag plugga lite och sen ska jag ut och träffa Bill en stund!
Trevligt trevligt, haha, nämen aa.. Har inte så mycket att säga riktigt, men som sagt, kommentera "videoinlägget" om vad ni vill att vi ska säga i nästa videoblogg, vad ni vill att vi ska prata om och så.
Ha det så bra, puss på er! ♥

I love you guys


Jag kommer inte ha tid för någon  mer bloggning för idag!
Har sinnesjukt mycket plugg nu, och har massa saker att göra.. Så vi hörs imorgon!
Om ni har tur får ni några inlägg av den andra kotten här på bloggen lite senare!
PUSSAR OCH KRAMAR

Video... typ

Haha här får ni en trött videblogg!

Stress-inlägg



Hejhej, min buss går om 4 min men jag tänkte uppdatera er skitsnabbt ändå, haha!
Jag slutar 12, så då tänkte jag åka hem och äta, sen ska jag och Lucinda träffas vid tre-tiden.
Jaja, ni får ha det så bra under dagen, jag kanske uppdaterar i skolan eller något.
Puss på er! ♥

Godnatt!



haha ni får en härlig bild från Filippinerna som godnatt,
Imorgon ska vi ta och träffas, Så massa uppdatering då! Kanske ett videoinlägg?
OCH TACK SÅ JÄTTE MYCKET ALLA SOM KIKAT IN HÄR IDAG!
 fick 400 unika läsare under dagen, hoppas ni stannar nu bara!
SOV SÅ GOTT♥


Så dödligt söööööt!!!


På tåget påväg hem

Hej finisar!
Nu sitter jag på Lidingöbanan påväg hem.
Haft en riktigt mysig dag faktiskt! Efter skolan var jag med mina älsklingar Hedda och Paloma. Var hemma hos Hedda och hade det kul! Sen efter drog jag hem till Kevin och är nu påväg hem. Synd att det är så sinnessjukt kallt ute! Skulle inte tacka nej till sommar nu. Fy vad härligt det skulle vara att gå runt med shorts och solglasögon... Bara fyra månader kvar dåra!! Blir deprimerad av tanken.. Oj vad jag babblar på nu!
HOPPAS NI HAFT EN UNDERBAR DAG HÖRNI!

// Lucinda


Nya läsare, nu kör vi frågestund!



Fråga PRECIS vad ni vill så lovar vi att svara på alla frågor i ett videoinlägg nästa vecka!



Statistiken stiger!



Har vi fått någon länk någonstans eller något?
Jättekul är det iallafall, hoppas ni stannar! :D

Valentines-outfit

Väskan är från Fendi och skorna från UGG

14 Februari



Hej på er!
Just nu sitter jag och dricker lite te haha och skypear med min kära valentine, FILIPPA!
Haha vi är så ensamma.. Nä, men vi får se, jag firar nog alla hjärtans dag imorgon istället.. Olalaaaa!
Haha, iallafall, nu har jag pluggat en massa och ska lämna in en hemuppgift och sådär innan det blir för sent hehe, sen ska jag åka och möta Flippzor.
Ni får ha det så bra, pusspuss ♥
// Daphna

Glad alla hjärtans dag våra fina läsare!


Alla hjärtansdag!

urtråkad

JAG ÄR TILLBAKA!
nu har jag äntigen fått tillbaka min dator, sjukt skönt!
Idag är det alla hjärtans dag, Vilket jag tycker är sjukt överskattat. Alla bara gnäller om att de vill ha en pojkvän, forever alone hit och forever alone dit. Jag är glad sålänge jag har min chocklad! haha, nemen lite så!
Jag är fortfarande sjuk, Men tänkte att jag drar iväg till skolan nu lite senare. Har två prov att göra idag, Inte specielt taggad.. Men vad gör man inte! Sen senare idag vet inte jag vad jag gör, skulle kanske in till stan och träffa en killkompis eller skulle kanske träffa Daphna. Får se vad som hittas på helt enkelt!
NI FÅR HA EN TOPPEN DAG! puss på er♥

Några saker ni inte visste om mig!

* Jag har sjuuuukt svårt att lita på folk.

* När folk smaskar eller tuggar ljudligt går jag därifrån, jag mår verkligen dåligt av det.

* Jag älskar John & Edward, och jag kan seriöst säga att dom har påverkat mitt liv mer än vad någon annan har gjort. Jag vill inte riktigt gå in på hur och sånt, men jag är så jävla tacksam över att jag fick upp ögonen för dom.
* Jag gillar en kille just nuuuuu, hehehehehehe

* Jag ÄLSKAR keso, asså verkligen älskar. Kan äta typ en burk på en halvtimma.. Hahah!

* Några namn jag har till mina barm är Yohanna, Samantha, Anastacia, Theodora, Idah och Mercedes och om det blir en kille Leo, Noel, Noah, Love och Hugo... Haha alla tycker det är skitkonstigt!

* Jag gråter väldigt sällan

* Jag har väldigt dåligt självförtroende

* När jag är ledsen är jag verkligen ledsen. Inget mittemellan, jag blir väldigt, väldigt ledsen.

* Jag HATAR när folk inte svarar på sms eller liknande. Det är det värsta jag vet!

Trött på skolan



Tjenare!
Jag har precis ätit middag och ska sätta igång och göra klart min uppgift som skulle vart inlämnad vid tre... Men jag hittade inte den på schoolsoft och bla bla bla.
Tänkte bara uppdatera er lite snabbt!
Efter jag kom hem gick jag ut på en liten promenixxxx med Bill, haha standard!
Nä men aa, sen gick jag hem och now im hereee! Fy vad kallt det är ute förresten, förfrös typ..
Jaja, ska sätta igång och plugga nu, ska bara göra i ordning lite förinställda inlägg! Ha det bra, puss puss ♥

Vill ha det här på mig!

Väskan är från Givenchy, koftan från Acne och skorna från UGG.

// Daphna

Hahaha så jävla rolig!


Fina låtar


If I die young - The Band Perry

Fix you - Coldplay

Glad you came - The Wanted

Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio feat. Christian Walz

Not over you - Gavin DeGraw

Kom precis hem!


Hej alla sötnosar, shit vad jag är tröööööttt..!
Jag kom iallafall, som rubriken säger, precis hem. Vi slutade klockan 11.30 idag, så himla skönt, det gör vi hela veckan haha, så himla niceeee!
Jaja, jag och Filippa åkte sen in till stan för att leta lite efter One Direction haha, men vi hittade dom intee.. heh..
Det var ju tydligen kaos på Arlanda tidigare och polisen blev inblandad och allt.
Det är helt sjukt vilken One Direction-mania som Sverige har fått asså.. Tycker synd om dom som var där sen tidigt på morgonen och inte ens fick någon bild och sådär.
Men iallafall, sen så åkte vi hemåt och nu sitter jag och dricker te och lyssnar på musik haha, STANDARD!

// Daphna

Black & White


Min snygga vän Nelly!


© Foto - Daphna Zacharias


Var ju somsagt på promenix med Nelly idag, och hur snygg är inte hooon!? Man får ju självförtroende brist när man är med henne asså, helt perfekt hår också!
// Daphna

Perfekta alla hjärtans dag!



* Jag vill ha en pojkvän först och främst...
* Jag vill att han ska överraska mig med något, typ blommor eller något sånt där! Inget för fint haha, bara något litet, sött.
* Jag vill att så fort han ser mig, på alla hjärtans dag, ska gå fram till mig och ge mig en kram och en puuuss!
* Jag vill att han ska bry sig så mycket som möjligt om mig helaaaaa dagen!
* Han ska krama om mig hela tiden, mysiga kramar, typ bakifrån och sånt där.
Nu känner jag att alla hjärtans dag är en fånig tradition och jag tycker man alltid ska vara gullig mot den man gillar, men ändå älskar jag alla hjärtans dag haha, så länge man har någon att fira den med..

Haha, fan vad rätt!


Galet kallt ute!


Smågammal bild!

Hejhej sötnosar!
Idag har jag varit med Nellyyyyyy, haha, precis som igår, woop woop.
Nä, men vi har inte umgåtts på jättelänge så det var skitkul, vi gick en låång promenad från Torsvikstorg hem till mig och även om det var jättekallt så var det supermysigt! :D
Vi tog lite bilder också som jag ska lägga upp ikväll, så fort jag har min överladdningssladd.
Nu har hon precis åkt och jag sitter och dricker te och lyssnar på musik.
Hoppas ni har det bra, PUSS PUSS! ♥

// Daphna

Ett tips!

Skitsnygga skal har dom, och billigt och bra är det ju också! :D
Dom har även skärmskydd och hörlurar och såna tillbehör, så kika in här om ni letar efter saker till eran Iphone! ♥

Mitt utegångsförbud



Gud vad det verkar vara intressant haha..
Men ja - jag hade fest på nyår och det spårade ur lite, så då fick jag helt enkelt utegångsförbud.
Det tar slut i slutet av februari :)
Så 2 månader!
// Daphna

Rip Whitney Houston


Ny dag!


Hallihallå och godmorgon på er!
Jag vaknade för ett tag sen och har precis ätit lite frukost, och nu tittar jag på drop dead diva, ni vet den där nya serien? Den är helt okej faktiskt, haha!
Jag har inga speciella planer idag men jag hittar väl på något.
Igår så träffade jag Clara & Gabrielle i typ 10 minuter på kvällen innan jag skulle till pappa, och sen var jag med mina systrar.
Gud vad jag längtar tills mitt utegångsförbud är slut!

// Daphna

Lite om mig!

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? - skulle inte göra något av dom med vilja men sånnafall tungan
2. vara seriös eller oseriös?- Beror på vad det är för tillfälle!
3. Dricka grön eller röd mjölk? Rosa! haha nä men känner verkligen ingen skillnad
4. Brinna upp eller drunkna? - oj, dramatiskt fråga, sånnafall drunka
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? - Vänner

SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? - Nu blir ni nyfikna!
2. har du skolkat? - sorgligt nog
3. varmt eller kallt? - Älskar Värme
4. soligt eller regn? - soligt!
5. fanta eller cola? - inget stort fan för läsk, men cola sånnafall!
6. är du nyttig av dig? - hahah.. no comments

OM MIG
1. vad heter du? - Lucinda
2. syskon? - En hel bror, två halv systar och tre plastbröder
3. Vart bor du? - stockholm, lidingö
4. Hur många barn vill du ha? - Jag vill ha många barn jag! Minst 3!
5. Vill du gifta dig? - Klart jag vill!
6. Favorit tid på dagen? - Beror heelt på vilket humör jag är på!
7. Humör just nu? - Trött, arg, sjuk, trött, trött, sjuk, trött och uttråkad
8. Sugen på just nu? - Sommarlov

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - Kindpussar alltid minna vänner när jag säger hejdå
2. Sjungit? - haha hela tiden
3. Blivit kramad? - jaa
4. Känt dig fånig? - hehe, det händer
5. Saknat någon? Saknar alltid mina vänner!
6. Dansat galet? - actually not
7. klippt håret? - icke sa nicke!
8. Gråtit? - sorgligt nog

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - hahah, jagad kan jag nog inte säga
2. Har du en hund? - nä
3. sover du helst ensam eller med någon? -  med någon
4. Tror du på spöken? - ibland
5. Är du mörkrädd? - som in i helskotta! hehe
6. Vad vill du ha just nu? - Pojkvänn! och en maassa andra grejer såklart

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - yes
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - När man väl har en pojkvän är det ju mysigt att ha ett långt förhållande!
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu?- alltid redo. haha nejmen det är jag väll
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - Nej!
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - nä inte riktigt
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - tveksamt
7. Har du varit på en blind-date? - nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja det är klart
9. Saknar du någon av dina ex? - nepp
10. Somnat gråtande pga kärleken? - nja
11. Brukar du tänka på dina ex? - nej
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - många!

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän? - ja
2. Är du ofta med dina vänner? - Jag är nästan alltid med mina underbara friends
3. Vad brukar ni hitta på? - allt från topp till tå!
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja det är klart
5. Vem vet mest om dig? - Paloma, Alice, Daphna och Hedda

OM DIG
1. Hur lång är du? - 1,73
2. Är du nöjd med ditt rum? - Njaaa, skulle ända det om jag fick tid!
3. Villken är din riktiga hårfärg? - typ bajsbrunt haha

7. Har du någon sjukdom? - Nej
8. Är dina föräldrar skilda? - Dom var aldrig gifta, och bor inte heller tillsammans
9. Gillar du skolan? - Vem gör
10. Hur svarar du i telefonen? - oftast "hallå?", men beror också på vem det är som ringer
1. vad Åt du senast? - Godis, wehåå
2. Drack du senast? - vatten
3. Har du på fötterna? - Hallo Kitty strumpor, classic
4. Lyssnar du på just nu - Com hem reklamen på tv och mina små syskon som bråkar, alltid nice
5. Gillar du mest hos dig själv? Är mig själv och säger som jag tycker!



Förlåt hörni, jag är tillbaka på tisdag!

image description

Förlåt hörni för att jag är så dålig på att blogga!
Jag kommer inte ha tillgång att blogga alls specielt bra under dom kommande dagarna.. Trist eftersom vi precis öppnat upp bloggen! Men fram tills på tisdag då min dator e hemma igen så ligger bloggen för det mesta i Daphnas händer haha! På tisdag är jag tillbaka och då blir det MASSOR av roliga inlägg från mig!
PUSS PUSS PUSS

Varför faller jag alltid för fel killar?


Neeellyy!


Haha steeeela...

Hola hola!
Nu är jag med Nelly, jag har varit med henne hela daaagen! Supermysigt!
Vi har inte gjort något särskilt faktiskt, mest snackat lite och chillat och sådär, jag har plattat hennes hår typ! Haha, asså jag skojar inte, hon har verkligen mitt drömhår.. Så sjuuuukt långt och fint.
Oklart vad som händer ikväll som sagt men vi får väl se.
Vi hörs! ♥
// Daphna

Tjäna pengar på din blogg!

'
Den här sidan är toppenbra för er som vill tjäna pengar på eran blogg! Klicka er in här och bli medlem, ansök om vilka reklamer ni nu vill reklamera sen är det bara att välja "bannern" eller reklamlänken man vill använda och sen klistra in det i bloggen! Superbra!

Svar på Tal!

 

Daphna svarar:

Hejhej! Ja, jag har ganska många bilder med både John & Edward, haha.. Men nej det är inte photoshoppat, jag har träffat dom i verkligheten flera gånger :) Känner och känner, dom känner igen mig och vet ganska mycket om mig och ja, jag vet ju allt om dom, haha! Jag brukar få DM's och sånt ibland också, så vi har ju "kontakt" eller vad man ska kalla det. Jag är inte deras kompis, det kan man inte kalla det, jag är ett fan, men jag har sån jävla tur att kunna vara så nära dom eller vad man ska kalla det, att dom vet vad jag heter, att dom vet vem jag är och skriver meddeladen till mig och sånt då och då, fick tillexempel ett inatt :) Men - inget photoshop här inte!

Kram kram




Godmorgon!


Godmorgon!
Vaknade för någon halvtimme sen och sitter nu och lyssnar på mysik och äter lite frukost. Mår fortfarande jätte dåligt.. Men det hindrar inte mig från att det är helg haha! Alldelles strax ska jag hoppa in i duschen, och sen drar jag inte till stan och möter upp Paloma, Hedda, Stella och Celine. Får se vad vi hittar på! Och juste, jag har ingen dator för tillfället eftersom att den är inne på lagning. Så för det mesta kommer ni får mobilblogg eller från någon av mina kompisars datorer! Så att ni vet!
Ha en underbar dag underbara blog läsare!
Och skulle ni vilja att vi skriver lite om oss själva?? komentera♥

Jedward Eurovision 2012!


Deras låt heter Waterline och är skriven av en svensk, wohoo!
Jag tycker den är superbra, bättre än deras andra låtar faktiskt :)

Goodmorning sunshines!

Jag vaknade vid åtta-tiden (Hatar att vakna tidigt på helger, haha...) och nu tänkte jag ta en dusch och fixa mig lite!
Har inga särskilda planer för dagen, men efter duschen ska jag snacka lite med min kompis Felix på skype och så får jag väl ringa någon och se om den kanske vill träffas, haha!
Jag ska även åka till min pappa ikväll och sova där, och så åker jag till mamma igen imorgon.


Det här vill jag ha på mig idag!

outfit
// Daphna

Är hemma nu!

hahah mysig bild från ikväll♥
'
Hej dudes!
Kom hem för kanske fem minuter sen, Tvättat bort sminket och alt sånt och ligger nu i sängen och kommer somna vilken sekund som helt. Är så trött så det skriker om det! Ikväll har jag och tjejerna varit hemma hos Emma och tagit det riktigt lugnt. Sjukt mysig! Har sjukaste hostan och kan knappt prata för att jag är så hes.. Hoppas på att det är bättre imorgon! Nej nu ska jag sova. måste sätta alarm så att jag inte sover bort hela dagen imorgon haha.. Godnatt alla! Puss


Godnatt


Tack alla som kikade in här ikväll, hoppas ni stannar kvar!
Är trött och uttråkad så jag tänkte ringa en killkompis till mig och smsa lite och sånt där tills jag somnar.
Godnatt, sov gott så hörs vi imorgon :)
// Daphna

Jacka

// Daphna

Kvällens film!


True that


På Myabi!


Hej alla fina bloggläsare!
Det här är mitt första inlägg här, känns grymt! Kommer bli sjukt kul att blogga här!
Sitter iallafall just nu på resturangen Myabi med mina finingar Emma, Linn och Paloma! Har precis käkat lite och ska dra vidare snart. Det är inga planer hittills ikväll, men det bli alltid något bra tillslut! Mer uppdatering när jag kommer hem. Hoppas ni får en underbar fredagskväll hörni,
Puss på er!
//Lucinda

 


Svar på en läsarfråga!


Daphna svarar:
'
Hejhej! Tack så jättemycket.
1. Nej, Daphna kommer inte blogga så länge WELD är igång.
2. WE (Vi) + Lucinda Daphna.
Ganska enkelt! :)
Kramkram

Härligt att blogga igen!



Hej alla sötnosar!
Gud vad kul det känns att få börja blogga igen.
Det här kommer bli grymt!
'
Idag efter skolan var jag så himla trött så jag åkte hem direkt och har pratat i telefon hela dagen haha, med bland annat Andrea, Peder och Filippa! Mysigt!
Ikväll ska jag ju då bara vara hemma.. Dels för att jag har utegångsförbud och dels för att min syster är hemma från Uppsala över helgen så det blir lite film-mys med henne och hennes pojkvän!
'
Vad ska ni göra ikväll? ♥
// Daphna

Välkommen hit!


Nu har vi äntligen startat upp WELD! Hoppas ni tycker att den är bra och vi lovar er massa rolig uppdatering varje dag. Designen har Daphna suttit och kämpat med och själva headern har vår kära vän Ena gjort åt oss, det är även hon som har fotat bilden. Lämna gärna kommentarer och sånt till oss, det blir vi glada av!
Kommentera gärna detta inlägg vad ni vill se mer av i den här bloggen.


Puss och kram!
Daphna & Lucinda